Pelakon Balkisyh semakin langsing, ubah penampilan demi keyakinan diri

0

Pelakon Balkisyh Semundur Khan yang dikenali melalui watak Atul dalam drama bersiri popular, Mak Cun telah menarik perhatian warganet dengan tranformasi dirinya yang amat berbeza dari sebelumnya.


Entri Balkisyh yang memaparkan gambar imej terbarunya itu kelihatan menawan dan semakin langsing.

“Semalam jalan2 kat event di angsana mall, j.bahru..ramai yg tak perasan sy..ada yg tertanya2 atul ka tu??termasok kwan2 selebriti..lain bebenor katanya 😅..hampa nak tau knapa kami transform??”

“sbb sy nk bina keyakinan diri..sbb sy dah x nak org pandang rendah kt sy lagi..yaa dulu sy mmg tak minat nk cantik2 nie..bg sy leceh semua tu..tp sy lupa yg sy nie seorang wanita 😅..pgalaman yg lepas da ckop utk mematangkan diri sy..skarang sy menuju ke dunia kecantikan..untuk masa depan sy & anak2 yg lebih baik..walupon sy da transform jd cantik tp sy masih tak sombong dgn hampa smua kan 😁😁“..
“sy nie mmg jenis cerewet orgnya..bkn senang sy nk cuba sesuatu benda tak mendatangkan hasil & tiada apa2 perubahan..jadi sy nak share apa yg sy pakai skang ni kt hampa smua..cuma hampa kena dm shaja..klu lmbat reply tu faham2laa hampa ey sbb ramai sgt yg tanye 😘😘”..

“nak kulit bersih + lembut + flawless + jerawat kecut + muka bersih + badan fit + ade energy meh dm saya..#jomtransformjadicantik#dmnaktahurahsiasaya”, tulis Balkisyh di ruangan status miliknya.

Menurut Balkisyh, pengalaman yang dilaluinya sudah cukup untuk membuatkan dirinya matang.

Namun siapa sangka, Balkisyh yang dahulunya tidak menitikberatkan soal kecantikan boleh merubah penampilannya persis anak dara.

Di ruangan komen Instagram pelakon ini, rata rata para peminat dan rakan artis menyokong dan memberi sokongan terhadapnya.

 

 

Leave a Reply